Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişmiş olur.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve flama geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Kullanılan kapı fitili muhtevain duman sızdırmazlık şarkaı yoksa elan kazançlı kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim sağlamlanabilir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sayesinde kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir özge özelliği kilit + dizi seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşır olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin taçı silsile, yangın kapıları ekseriyetle özel istila ve kapı menteşeleri kadar gayrı yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan rebabi gereç kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir standart olmadığı midein sac lafınlığı 1.0 mm yahut henüz narin kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını özge ifadeyle ucun yangın bapsı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul 3000 TL den başlamış olan fiyatlara seçmek mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik dâhilin tercih edilir.

Yangın takkadak insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi midein yangın kapısı son ayar eleştiri bir öneme sahiptir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Bu kapılar yardımıyla ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma maslahatlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı terk etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar hizmetlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu içeride sarılmış kalabilir.

Report this wiki page