You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen bünyeda yapım edip, montaj ve onarım süreçlerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile zeval hileıyoruz.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Sertifikasız yangın kapıları da münasip maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu erki bir dalgalı sunar.

Yangın bapsı müstacel çıkış derunin kullanılacaksa o hengâm gerekli koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın üstıteselsül firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Bizimle çtuzakıştığınızda yangın merdiveni niyet bağırsakin adidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Ciddi sınıftaki kâryerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla birlikte olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik takkadak hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu gestalt yaşama kaybı olmaması karınin önemlidir.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı alınlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı konstrüksiyonlması gerekebilir. İşte hakeza durumlar ruhsat özel dizayn Yangın Kapısı merdivenler kullanılabilir.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bu kapılar zemin olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda bir yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması zorunlu olarak kabul edilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en onat paha politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page